Ориентация из хаотични сайтове

Блогчето ми е по-скоро с любителско-изследователска цел. Нямам претенции за величие и меродавност. Само за инфантилност и себичност, което не си е чак такава претенция.

В основата си Фентъзийното място на Ана Хелс е блог за книги. Всички ревюта, които виждате тук са писани от 2006 насам. Еволюирам в това си критическо отношение – от по-кратките , злобно-емоционални коментари, в момента съм в по-описателно и по-обяснително-извинително, положително-назидаващо и някак по-логорейно настроение, което си личи и в този пост. За чудещите се за моята реална възраст – тя е вече далеч след трийсетте. Фикционната ми такава е около сто-сто двадесет и шест.

В менютата съм подредила и някои свои ревюта на филми, макар че аз киноман не съм, и никога няма да стигна величието на Скротума, чиите умо-гениалности попивам методично и еуфорийно, но пък си имам и своите проблясъци и въжделения и на тази тема.

И – разбира се – като добър читател, се пробвах в далечното минало и като смирен писател. Но това е затворена глава за момента.

Най-вероятно съм прочела книгата, за която търсите мнение, но поради откачената логика на търсене в WordPress не я виждате – затова съм извадила наяве всички етикети по-надолу в началния екран, и ви съветвам да търсите с доброто старо Ctrl + F – засега дава резултати.

Забавлявайте се. Друго не остава…

И моля, ако някой си хареса ужасно много някое мое ревю и иска да го публикува на сайта си, просто да ме упомене като име, че като се гугълвам да ми става приятно, други права не мога да искам…засега 🙂

А ако някой иска да ми пише нещо много лично – annahells@dir.bg – обичам да ми пишат, честно, и да отговарям обичам, тъй че много влюбена работа ще стане.