30 неизвинени

От Ваня Щерева

След Образцов дом изисквах страшно много от тази жена, от която преди не очаквах почти нищо, освен една единствена хубава песен. Винаги ме е дразнила с опитите си да бъде безкрайно интересна на твърде огромна маса публика, но първата и книга просто ме спечели. Видях една Кари Брадшоу в нея и…я изгубих почти веднага.

Тази книга за неизвинените хора в живота и е несъмнено оригинално замислена, но твърде разпиляно изпълнена. По-лесно щеше да е напише по азучен ред, хората , които са я дразнили толкова силно, че да заслужат място в именника на недочакалите щастието и да вземе да им се обади и да ги напсува дружно, вместо да ме занимава с нестанали бъдещета. И момента с котето… Ето тук ме загуби окончателно.

Не знам защо си взех Фасове – просто и давам шанс от женска солидарност. Не бива да си играе така с чувствата ми тази женица- когато се влюбя искрено в една книга, очаквам да не ме разочарова по човешки. От хората съм свикнала да понасям много, но от творците – не. Което автоматично значи, че творците не са хора разбира се. В моята реалност.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.